Untuk memudahkan anda melawat semula website ini selepas beberapa hari, sila bookmark page ini dengan menekan Ctr + D



Dengan Hanya Menjadi Pengguna Simkad Ajaib ini,

dibawah adalah Faedah Yang anda akan dapat

Selain daripada membuat panggilan,bersms dan berinternet,anda akan mendapat banyak kelebihan seperti dibawah:

:
 Bila anda top up RM30, anda akan dapat FREE 1GB data selama sebulan.

 RM30 tersebut tak hilang,malahan anda terima lagi FREE 1GB data sebulan.. 

Bila anda top up RM50, anda akan dapat top up RM70
Bila anda top up RM100, anda akan dapat top up RM140

Telco mana yang boleh bagi banyak ni,puas untuk anda bersembang dan mendapat lebih nilai kredit..



:Anda boleh kekalkan no lama kedalam simkad toneexcel ini. Mungkin anda sedang pakai no telipon dari telco yang lain, dan anda sangat sayang no tersebut, anda boleh kekalkan no tersebut kedalam simkad toneexcel ini, asalkan no lama itu diregister dengan nama dan No.IC anda

:
Anda Sendiri Top Up,Anda Boleh Dapat Duit Cash Back Sebanyak 3%
Anda mesti dah lama pakai phone kan dan selalu top up phone kan...Pernah dengar tak,kita top up,kita dapat balik cash back 3%..Saya yakin ,tak pernah kan.

Dengar sendiri ucapan dari CEO sykt - Tn. Syed Kamarulzaman mengenai 3% cash back didalam Toneexcel - Klik sini

Sendiri top up,sendiri dapat duit..inilah yang anda akan dapat melalui simkad ini..

:
Anda akan dilindungi dengan insurance kemalangan (PA) dari Tune Insurance sebanyak RM100,000 dengan syarat top up anda sendiri adalah RM50 dan ke atas setiap bulan

Pampasan = 
Kematian = Maksimum RM100,000 , 
Cacat Kekal = Bergantung kepada Tahap Kecacatan Kekal Tersebut

Jika anda ingin ketahui lebih lanjut mengenainya,anda boleh hubungi Tune Insurance di talain 03-20702828 / 03-20708033.
Saya hanya tahu setakat itu sahaja kerana saya hanya Ahli Toneexcel,bukan agen insurance dan kita bukan menjual insurance..

Buktinya ada disini ..Wow! Dengan satu kelebihan sahaja, ia sudah membezakan dengan telco yang lain. Dulu anda pakai handphone, kalau apa-apa berlaku, ada telco handphone anda nak bagi duit pada anda atau keluarga anda?Inilah yang dinamakan ASET..


Setiap kali anda topup, anda akan dapat  point .Point tersebut tiada expired dan apabila dikumpulkan boleh ditukarkan kepada tiket kapal terbang AirAsia ,Handphone terkini,tablet,jam dan lain lain. Siapa nak bagi? Selama ini anda topup, ada ke dapat point yang boleh bawa anda jalan2 secara percuma? Klik DISINI untuk detail?Inilah yang dinamakan ASET..   


.  


Anda boleh top-up dimana2 kedai yang jual topup di seluruh Malaysia dan juga secara online
Top up Tunetalk Toneexcel kini ada dijual diseluruh Malaysia..
Top up RM3, RM5,RM10, RM50, RM80, RM100 dan RM300 ada dijual..
Jangan tanya top up Toneexcel tapi cakap pada tauke kedai tu mau beli Top up Tunetalk.
Di Maybank2u dan di CimbClicks pun ada dijual..

Diatas adalah FAEDAH FAEDAH yang anda akan dapat dengan hanya menjadi PENGGUNA sahaja kepada SIMKAD ini.
Saya yakin,kiranya anda pemilik simkad dari TELCO yang lain,anda takkan dapat FAEDAH FAEDAH seperti yang dinyatakan seperti diatas..

Klik lambang     DIBAWAH untuk melihat FAEDAH menjadi USAHAWAN pula apabila anda memiliki dan menggunakan SIMKAD INI..






2012 Hak Cipta @ milik bravofeel.com